fredag 19 februari 2016

Mosaik fat

Trotts att det är trångt i min ugn har jag lyckat få ner ett tårtfat som jag målat i mosaik mönster.

 





9 kommentarer:

 1. Wow, det var riktigt häftigt. Super tufft fat. Hm, hur lång tid tog det att måla? Så häftigt:)

  SvaraRadera
 2. Tack :).Svårt att säga jag är lite dålig på att kolla tiden :) men kanske 10 timmar

  SvaraRadera
 3. Förstod nästan att det tog så lång tid, fatet blev riktigt fint. Fundulerar hur i helskottan du gjort. Har du målat varje mosaik bit för sig med pensel eller hur gjorde du. Det ser inte duttat ut:) utan målat. Vilket tålamod. Synd att du inte bor i stockholm. Skulle vart skoj att måla med dig.

  SvaraRadera
 4. Jag har börjat med att pennteckna alla sträcken, sedan har jag penslat varje ruta för sig med 3 olika nyanser grått som jag blandat lite som jag känt för :) Det är lite långt till stockholm bor på västkusten :)

  SvaraRadera
 5. Oj vilket jobb, pennteckna. Jag har en otroligt bra penna som jag fyller med färg. Påminner lite om en spruta. Kan konturera i evighet. Men oj, dessa små rutor. Ja, fatet är verkligen fint. Ja det är långt mellan stockholm och västkusten:) just nu målar jag småkoppar. Men skulle gärna vilja prova mitt tålamod med att göra ngt dyligt. Tänker mig en kompassros i mitten. Fortsätt måla och posta på bloggen. så roligt att se måleri. :)

  SvaraRadera
 6. Den penna låter ju jätte intressant , var har du köpt den? Har du någon bild på den i din blogg ?
  Jag har kommit in ett "flow" att måla fat just nu mandala/doodling så det är mycket pennteckning för min del

  SvaraRadera
 7. Jag kan lägga upp en bild i morgon eftermiddag på pennan. Pennan är ärvd från min mamma som målade. Men jag har två, och kan låta dig få den ena. Den är bra när man konturerar mkt. Jag har även en speciell olja när jag blandar till konturering.

  SvaraRadera
 8. Va snäll du är :) Jag köper gärna pennan om du säljer den . jag använder hjälpmedia till konturering är det någon annan olja du använder ?

  SvaraRadera
 9. Skickat mail på pennan:)

  SvaraRadera